NÅR ALSIDIGHED BLIVER TIL EN SPIDSKOMPETENCE

Alle virksomheder i IT-branchen vil før eller siden opleve, at de skal genopfinde sig selv. Hvad der er rigtigt i går, er ikke nødvendigvis rigtigt i morgen. Vi må stadig se på fremtiden og vores ageren fra nye vinkler. Det er ikke kun vores kunders behov der forandrer sig, men også vores egen selvforståelse der bliver udfordret. Et godt eksempel er klimaudfordringerne, som især vil gøre sig gældende i den grønne omstilling.

EDUCANT SAMARBEJDER I DAG MED EN LANG RÆKKE SKOLER I HELE DANMARK. BL.A. EFTERSKOLER, FRISKOLER, PRIVATSKOLER OG GYMNASIER.

Et lille udpluk af vores kunder:

  • Randers Statsskole
  • Baunehøj Efterskole
  • Viborg Friskole
  • Hedens Efterskole
  • Ågård Efterskole
  • Aalestrup Naturefterskole

 

VI HAR I DAG BASE I DET KREATIVE KONTORMILJØ I VIBORGS GAMLE KASERNEBYGNINGER.

I det gamle Arsenal på Kasernevej 8 i Viborg har vi lokaler i et kreativt kontorfællesskab for en lang række store og små virksomheder – flere af dem med baggrund i den berømte animationsskole, der i øvrigt er vores nærmeste nabo.

Om Educant Aps.

Educant ApS blev grundlagt i 1993 og er i dag en del af Fredslund Group ApS. Educant ApS er landsdækkende og har medarbejdere i Jylland og på Sjælland.

Educant ApS er et konsulenthus der primært drifter, udvikler og vedligeholder kundernes lokale IT- infrastruktur og services, herunder kundernes cloud baserede tjenester. Educant ApS har de sidst 15 år udelukkende fokuseret på undervisningssektoren, med særligt fokus på de frie skoler, herunder efterskoler, friskoler og privatskoler, men også gymnasier og højere læreanstalter er del af Educant ApS kundebase.

Med eget NOC omfatter leverancen i stor grad fokus på brugernes tilgængelighed til egne og eksterne tjenester. Educant ApS NOC er proaktiv og løser typisk opgaverne før det bliver en gene for slutbrugerne. Educant ApS NOC primære mål er at sikre stabil drift, informationssikkerhed og undgå nedetid til gene for kunderne.

Educant ApS har særligt fokus på sikkerhed, og har igennem alle år været aktiv i at forbedre kundernes informationssikkerhedssituation. Dette primært gennem tekniske sikringsforanstaltninger hos kunderne og i deres løsninger, men også gennem awareness aktiviteter ude hos kunderne.

Ca. halvdelen af medarbejderne har tidligere været beskæftiget i undervisningssektoren, enten direkte med IT eller som undervisere. Dette, sammen med det tætte samarbejde vi har med kunderne, gør at vi har oparbejdet en dyb forståelse for de udfordringer lærer, elever og administration på den enkelte skoler møder i hverdagen. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundernes brug af IT i undervisningsmiljøet og har særligt fokus på at kunderne ikke skal være IT teknisk kyndige for at kunne bruge IT i undervisningen.