Fra august introducerer vi et nyt begreb “Edulogin“. Egentlig er der ikke så meget nyt i det, for det er stadig bare Unilogin-brugernavnet man anvender og så den nye adgangskode, som oprettes ved skolestart af de nye elever (og nye ansatte) – akkurat som det plejer at være ved skolestart.
Vi introducerer det nye navn Edulogin for, at prøve at gøre det lidt lettere for de nye brugere at forstå forskellen på Unilogin og Edulogin.
Med Unilogin skal brugeren skrive brugernavn og adgangskode hver gang man vil tilgå skolens programmer og netværk.
Men med Edulogin slipper man helt for at skulle skrive koder hver gang.

Når man er logget på Office.com med sit Edulogin – er man logget på alle de andre services også. Hvis man så ovenikøbet bruger Microsofts nye browser Edge (og opretter en skolebrugerprofil i Edge), skal man blot logge på skoleprofilen og så er man logget ind over alt. Hurtigt, nemt og brugervenligt i det daglige skolearbejde.

Elever og nyansatte får fremadrettet ved skolestart mulighed for at få tildelt adgangskode til deres Edulogin via den nye side edulogin.dk. Proceduren foregår stadig gennem DataRobotten  (helt som man plejer), men der er med begrebet Edulogin (og edulogin.dk) forsøgt at gøre mere tydeligt, hvorfor og hvordan man skifter adgangskode.

Så… Fremover bruger vi begrebet “Edulogin” i dagligdagen, når vi omtaler vores fælles loginservice på skolerne.

Educant support.